Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische Indiase curry recept
Vegetarische Indiase curry recept

Vegetarische Indiase curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en quorn ca. 5 minuten bakken. Paprika toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Currypasta en tomatenblokjes toevoegen en nog ca. 10 minuten laten sudderen. Amandelen in droge koekenpan roosteren. Rijst en curry over vier borden verdelen en garneren met amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vegetarische indiase curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven