Curry van champignons
- Herkomst India
- Categorie Vegetarisch
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Veeg of borstel de schoon en halveer ze.
- Maak de knoflook schoon.
- Halveer de pepers en verwijder de zaadjes.
- Pureer de pepers, , , knoflook, gepelde , en naar smaak met een staafmixer of in een keukenmachine.
- Verhit de boter of in een pan, voeg de toe en bak ze in 3 minuten goudbruin.
- Giet het gekruide kokosmengsel erover, voeg 1 theelepel geraspte gember en de stukjes rode- en groene parika toe en stoof dit samen met de zonder deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar.
- Serveer de champignoncurry in éénpersoonsbakjes en garneer met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vegetarische Indiase curry430m
-
Recept
Stoofpotje van linzen41u
-
Recept
Gevulde courgettes met champignons en quinoa41u
-
Recept
Milde indiaanse curry440m
-
Recept
Gevulde paprika met bruine rijst, kastanje champignons, aardappel en pesto uit de oven435m
-
Recept
Pasteitjes met hongaarse champignons410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 68 kcal | 3% | 272 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |