Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren spaghetti met champignon/peso-saus recept
Volkoren spaghetti met champignon/peso-saus recept

Volkoren spaghetti met champignon/peso-saus


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snipper de ui in kleine blokjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan, fruit hierin de uitjes aan. Als ze glazig zijn voeg je de champignons toe. Even aanfruiten. Voeg de witte wijn toe en laat wat inkoken. Doe daarna de pesto en de kookroom toe. Laat zachtjes pruttelen in ongeveer 10 minuten. Proef of er nog een half bouillontablet toegevoegd moet worden. Kook intussen de spaghetti al dente. Maak de saus af met de fijn gesneden basilicum. Laat nog 1.5 minuten zachtjes koken. Serveren op warme borden met lekker vers stokbrood.

Serveersuggesties

Vervang de pesto door een zwarte olijven tapenade, maar voeg dan 1-2 minuten voor serveren de dubbele hoeveelheid fijngesneden basilicum toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren spaghetti met champignon/peso-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven