Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk van de zee recept
Biefstuk van de zee recept

Biefstuk van de zee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel de uien en snipper ze fijn. Doe de boter in de hapjespan en fruit de ui met wortelplakjes op zacht vuur en laat ze afgedekt gaar worden. Laat de tonijnsteaks ontdooien. Doe de olijfolie in een koekenpan en bak de tonijnsteaks in 2 minuten bruin aan beide kanten. Bestrooi de steaks met zout en voeg een beetje marjolein en oregano toe. Leg de tonijnsteaks met kruiden op de groenten in de hapjespan. Voeg een glas witte wijn en het citroensap toe. Zet het vuur lager en zet de deksel op de hapjespan. Laat het gerecht sudderen tot de worteltjes gaar zijn en de steaks van binnen lichtrose zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk van de zee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven