Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse mosselen recept
Franse mosselen recept

Franse mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de mosselen schoon. Verhit in een grote pan de olie en bak de sjalotten en de courgetteplakken 2 tot 3 minuten. Leg de mosselen er boven op en bestrooi ze royaal met peper. Schenk de wijn met de cognac in de pan. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 6.5 minuten gaar. Schud de pan af en toe goed om. Giet de mosselen af en vang het vocht op. Laat het mosselvocht op hoog vuur 3.5 minuten inkoken. Roer de crème fraîche, de tijm en naar smaak een extra scheutje cognac erdoor. Breng de saus op smaak met zout en paper en schenk het over de mosselen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven