Garnalencurry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Pan

Bereidingswijze

  1. schoonmaken en in grote roosjes verdelen.
  2. In diepe pan doen.
  3. , en 2 deciliter water toevoegen.
  4. Citroenschil boven pan raspen en erboven uitknijpen.
  5. , zout en peper naar smaak toevoegen.
  6. Doorroeren.
  7. Pan op hoog vuur zetten, aan de kook brengen, met deksel op pan op matig vuur ca. 20 min.
  8. koken.
  9. Diepgevroren garnalen erdoor scheppen en 2 min.
  10. zachtjes meekoken tot alle garnalen roze zijn.
  11. Ondertussen pappadums volgens gebruiksaanwijzing in of in magnetron bakken.
  12. fijnsnijden, helft door garnalencurry scheppen.
  13. Curry over 4 diepe kommen verdelen, rest erover strooien.
  14. Kommen op borden zetten, pappadums ernaast leggen.
25
25
25

Variaties op Garnalencurry

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Garnalencurry
VariatieAantalGang
Garnalencurry2Vis en schaaldieren
Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos)1Vis en schaaldieren
Jhinga kari (Droge garnalencurry)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
62 kcal
3%248 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Garnalencurry