Garnalencurry
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Garnalencurry2 recepten
- Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Pan
Bereidingswijze
- schoonmaken en in grote roosjes verdelen.
- In diepe pan doen.
- , en 2 deciliter water toevoegen.
- Citroenschil boven pan raspen en erboven uitknijpen.
- , zout en peper naar smaak toevoegen.
- Doorroeren.
- Pan op hoog vuur zetten, aan de kook brengen, met deksel op pan op matig vuur ca. 20 min.
- koken.
- Diepgevroren garnalen erdoor scheppen en 2 min.
- zachtjes meekoken tot alle garnalen roze zijn.
- Ondertussen pappadums volgens gebruiksaanwijzing in of in magnetron bakken.
- fijnsnijden, helft door garnalencurry scheppen.
- Curry over 4 diepe kommen verdelen, rest erover strooien.
- Kommen op borden zetten, pappadums ernaast leggen.
Ook lekker om te maken
Variaties op Garnalencurry
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Garnalencurry | 2 | Vis en schaaldieren |
Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos) | 1 | Vis en schaaldieren |
Jhinga kari (Droge garnalencurry) | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 62 kcal | 3% | 248 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |