Allergie informatie: Gebakken Cajun Garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 325 gram ongezouten boter
- 6 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 eetlepel gehakte verse of 1 theelepel gedroogde basilicum
- 2 theelepels verse of 1 theelepel gedroogde rozemarijn
- 1,5 theelepel verse of ½ theelepel gedroogde oregano
- 2,25 deciliter visbouillon
- 4 theelepels vers citroensap
- 1 eetlepel Worcestersaus
- ½ theelepel zout
- 2 theelepels cayennepeper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 theelepels mosterdpoeder
- 1 theelepel rode pepervlokken
- 750 gram grote garnalen
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken cajun garnalen
- Allergieen informatie