Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt recept
Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt recept

Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop een sausje van de yoghurt, mayonaise, knoflook, augurken, kruiden en peper en zout naar smaak. Dep de vis met keukenpapier droog en druppel er het citroensap over. Laat de vis 15 min. liggen. Meng de bloem met peper en zout in een diep bord, doe het ei in een tweede bord en strooi het paneermeel in een ander diep bord. Dep de vis nogmaals droog en wentel de stukken door het bloemmengsel, vervolgens door het ei en druk ze in het paneermeel. Verhit de Bak & Braad in een koekenpan en bak de vis in 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer de vis met het sausje. Lekker met frietjes en gegrilde tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven