Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van danny26zwolle
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Klop een sausje van de , , knoflook, , en en naar smaak.
- Dep de vis met keukenpapier droog en druppel er het citroensap over.
- Laat de vis 15 min.
- liggen.
- Meng de bloem met en in een diep bord, doe het ei in een tweede bord en strooi het in een ander diep bord.
- Dep de vis nogmaals droog en wentel de stukken door het bloemmengsel, vervolgens door het ei en druk ze in het .
- Verhit de Bak & Braad in een koekenpan en bak de vis in ± 10 min.
- lichtbruin en gaar.
- Serveer de vis met het sausje.
- Lekker met frietjes en gegrilde tomaten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken kabeljauwfilet met pittige paprikasaus445m
-
Recept
Kabeljauwfilet met tapenade435m
-
Recept
Kabeljauwfilet met amandelen445m
-
Recept
Indiase kabeljauwfilet uit de oven455m
-
Recept
Ikan cuka asin (Kabeljauwfilet met saus van azijn)445m
-
Recept
Gebakken tilapia met warme broccolisalade425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
- yoghurt, mayonaise, kruiden, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise, kruiden, paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 112 kcal | 5% | 448 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |