Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen recept
Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen recept

Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paling en dep droog met keukenpapier. Verwijder de nerven van de spinazie, was ze en laat uitkekken in een zeef. Was de oesterzwammen en dep ze droog met keukenpapier. Wentel de paling door de bloem. Verhit 1 eetlepel olie en bak de paling rondom bruin ca. 10 min. Ze is gaar als het vlees makkelijk loslaat van de graat. Voeg de knoflook en citroensap toe. Smelt in een koekepan 1 eetlepel boter en bak de oesterzwammen ca. 5 min. Maak op smaak met peper en zout. Smelt 1 eetlepel boter in een pan en stoof de spinazie kort, mag niet slinken. Breng op smaak met en weinig zout. Verdeel de spinazie over 4 voorverwarmde borden en schik er de paling op. Schep de oesterzwammen om het gerecht. Serveren met bruin brood. Wijnsuggestie: Een droge witte Elzaser of bier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken paling met spinazie en oesterzwammen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven