Toscaanse scholrolletjes met roergebakken spinazie
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Scholrolletjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van hanstaal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Spoel de af en dep ze droog.
- Kruis de tomaat in en leg deze enkele tellen in kokend water.
- Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Meng deze met de uitgelekte , fijngehakte groene , Italiaanse , en .
- Halveer de in de lengte.
- Verdeel het tomatenmengsel over de filets en rol ze op.
- Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
- Leg de visrolletjes naast elkaar in een ondiepe ovenschaal.
- Giet de , gemengd met erover en zet de ovenschaal, afgedekt, 20 minuten in het midden van de oven, totdat de vis gaar is.
- Roerbak de gewassen en goed uitgelekte in hete .
- Voeg het geperste , , en eventueel geroosterde pijnboompitten toe.
- Presenteer de visrolletjes op de roergebakken en garneer met partjes .
- Lekker met pasta.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Scholrolletjes met spinazie en kaas-bieslook saus430m
-
Recept
Scholrolletjes met mosterdsaus440m
-
Recept
Scholrolletjes met mierikswortel445m
-
Recept
Scholrolletjes met zalm en asperges in dilleroomsaus430m
-
Recept
Toscaanse salade met zalmstukken425m
-
Recept
Gepeperde scholrolletjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 224 kcal | 11% | 896 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |