Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken schol met bieslookdressing recept
Gebakken schol met bieslookdressing recept

Gebakken schol met bieslookdressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de schol schoon.
Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem.
Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen.
Bak hierin de schollen 2.5 minuten aan elke kant gaar.
Tussentijds slechts eenmaal keren!
Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm.
Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken schol met bieslookdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven