

Gebakken schol met bieslookdressing
Ingrediënten
- 4 schollen
- 4 eetlepels bloem
- 2 eetlepels slaolie
- 25 gram boter
- 1 eetlepel citroensap + 4 partjes voor de garnering
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
- zout
Bereidingswijze
Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem.
Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen.
Bak hierin de schollen 2.5 minuten aan elke kant gaar.
Tussentijds slechts eenmaal keren!
Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm.
Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.
Meer Recepten
- Vis Forel en schol met champagnesaus4 porties
45 minuten
tobkok - Schol4 porties
1 uur
louw - Gebakken vis met tropische fruitsalsa4 porties
25 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit gebakken schol met bieslookdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken schol met bieslookdressing