Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde kabeljauw recept
Gegrilde kabeljauw recept

Gegrilde kabeljauw


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de grill op de hoogste stand. Bestrijk de kabeljauw met olijfolie en druppel er citroensap op. Leg de vis op een voorverwarmd rooster en grill het in ca. 11 min. goudbruin en gaar, halverwege voorzichtig keren. Leg op elk stuk vis plakjes beure maitre d'hotel. Serveer met gebakken aardappelen en remoulade saus (zie saus remoulade).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven