Wrijf de moten in met iets en peper(1 stuk)(1 stuk) en haal ze door de bloem(1 stuk).
Bak de vis in een koekenpan in op matig vuur lichtbruin.
Voeg tijdens het bakken, indien de bakjus te donker wordt, extra boter(75 gram) toe.
Giet er de wijn(1 stuk) en het citroensap(1 eetlepel) bij en stoof de vis in ca. 10 minuten op laag vuur gaar.
Schep de vis voorzichtig met een schuimspaan op een schaal en houd deze warm.
Roer de room(0,125 liter) door de bakjus en laat dit inkoken tot er een 2/3 deel overblijft.
Voeg aan deze saus nog de dragon(1 eetlepel) en de kappertjes(1 eetlepel) toe en breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.