Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde gamba's in ketjap met sherry en knoflook recept
Gemarineerde gamba's in ketjap met sherry en knoflook recept

Gemarineerde gamba's in ketjap met sherry en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Pel de sjalotjes en halveer ze. Meng de olijfolie met ketjap en sherry en pers de knoflook er boven uit. Lag de gamba's in de marinade en laat ze 1 5 minuten marineren. Rijg de garnalen met paprikastukjes, sjalotjes en champignons aan satÚstokjes. Leg de stokjes in de marinade en laat ze nog eens 1 5 minuten marineren. Verwarm de grill voor en rooster de stokjes 5 minuten per kant.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde gamba's in ketjap met sherry en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven