Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde zalmfilet met een pittig korstje recept
Gemarineerde zalmfilet met een pittig korstje recept

Gemarineerde zalmfilet met een pittig korstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Bestrooi de filets met zout en peper. Maak een sausje van de sojasaus, rijstwijn (of sherry) en 1 eetlepel sesamolie. Bestrijk de filets met de marinade en leg de filets op de velzijde op een ingevet bakblik. Snipper de ui, het pepertje en de knoflook. Meng de paneermeel met de ui, knoflook, bieslook en sesamzaad. Roer er de resterende sesamolie door. Bereiden: Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Grilleer de zalmfilets ongeveer 4 minuten (afhankelijk van de dikte) onder de hete grill. Neem de filets uit de oven en bestrijk met de crème fraiche. Verdeel het paneer mengsel erover en druk goed aan. Laat het ondere de gril nog in 3 minuten mooi lichtbruin kleuren. Bestrooi met geknipte bieslook. Serveer met gebakken aardappelen en een groene salade. Smakelijk eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde zalmfilet met een pittig korstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven