Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus recept
Gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus recept

Gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal royaal in met boter. Was de komkommer, halveer hem en schraap met een meloenbolletjeslepel de zaadjes eruit. Snijd de helften in boogjes en leg die in een ovenschaal. Betsrooi de visfilets met zout en peper en leg ze op de komkommer. Leg de takjes dragon en 4 dunne schijfjes citroen erop. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de vis in het mideen van de oven in 20 minuten gaar worden. Maak intussen de saus uit mijn receptenboek en roer de kappertjes erdoor. Serveer de saus apart bij de vis Lekker met aardappelpuree en (gesmoorde) venkel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven