Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan kakap (gestoofde kabeljauw) recept
Ikan kakap (gestoofde kabeljauw) recept

Ikan kakap (gestoofde kabeljauw)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de pepers schoon en snijd deze in ringetjes.
Maak het uienloof schoon en hak deze fijn.
Maak de witte kool schoon en snijd deze in hele dunne reepjes.
Maak de kabeljauw schoon en droog en snijd deze in 4 gelijke stukken.
Wrijf de vis door de bloem en strooi peper en zout er overheen.
Bak de vis rondom in de olie lichtbruin.
Haal de vis uit de wok en bak in deze olie de uien, knoflook, pepertjes en de kool licht aan.
Voeg nu de bouillon en de ketjap, het uiengroen en azijn toe en laat het geheel even sudderen (ongeveer 5 minuten).
Leg nu de vis weer in de wok en laat het geheel goed gaar worden.
Als de vis gaar is, haal deze dan uit de wok een bind de saus met wat ma´zena.
Leg de vis op het bord en schep de saus er om heen.
Strooi er wat droog gebakken uitjes overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan kakap (gestoofde kabeljauw) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven