Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw uit de oven met Toscaanse aardappelpartjes recept
Kabeljauw uit de oven met Toscaanse aardappelpartjes recept

Kabeljauw uit de oven met Toscaanse aardappelpartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schep de toscaanse aardappelpartjes in een ovenschaal om met 3 eetlepels olijfolie. Zet de schaal in de koude oven en schakel deze in op 225 graden C. Bak ze vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 17.5 minuten. Neem de aardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappeltjes. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met de rest van de olie, bestrooi met wat zout en peper en leg ze op het aardappel-groentemengsel. Bak de schotel in de oven in 27.5 minuten gaar. Serveer met een schijfje citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw uit de oven met toscaanse aardappelpartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven