Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200ºC (hete lucht 180ºC) 2 eetlepels olie in wok:
  2. in 2-3 minuten de roerbakken, schep de provençaalse erdoor en naar smaak peper en .
  3. Schil de zodat er geen witte schil meer aanzit en snijd ze in dunne plakken.
  4. Olie een platte ovenschaal in.
  5. Wrijf de vis in met peper en en leg in ovenschaal.
  6. Verdeel de erover, leg de , tomaat en erop.
  7. Royaal met zwarte peper bestrooien en nog wat olie erover sprenkelen. 20-25 minuten bakken (afhankelijk van de dikte van de vis) tot het mooi goudbruin en gaar is.
  8. Lekker met aardappelpuree en wortelsalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Leuk dat jullie dit ook een lekker recept vinden!
katrien-spanje 22 september 2013
Deze hoort nu bij de standaard recepten. ik heb het al heel vaak gemaakt. Ik heb het een beetje veranderd, op de bodem van de schaal leg ik kaalgeschilde hele dunnen plaajes citroen (niet teveel) met ... Lees reactie
Noud 6 september 2013
Gisteren gemaakt en gegeten. Het was erg lekker en ziet er nog leuk uit ook.
Willeke 11 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%340 kcal
Vetten
2 g.
4%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas