Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas
- Herkomst Spanje
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van katrien-spanje
- 3 reviews
Keukenspullen
- Wok
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200ºC (hete lucht 180ºC) 2 eetlepels olie in wok:
- in 2-3 minuten de roerbakken, schep de provençaalse erdoor en naar smaak peper en .
- Schil de zodat er geen witte schil meer aanzit en snijd ze in dunne plakken.
- Olie een platte ovenschaal in.
- Wrijf de vis in met peper en en leg in ovenschaal.
- Verdeel de erover, leg de , tomaat en erop.
- Royaal met zwarte peper bestrooien en nog wat olie erover sprenkelen. 20-25 minuten bakken (afhankelijk van de dikte van de vis) tot het mooi goudbruin en gaar is.
- Lekker met aardappelpuree en wortelsalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie420m
-
Recept
Kabeljauw met kaas uit de oven445m
-
Recept
Vispakketjes met sinaasappel voor 2 personen430m
-
Recept
Ovenschotel met kabeljauw met groenten en spekjes455m
-
Recept
Kabeljauw stroganoff425m
-
Recept
Kabeljauw in pittige tomatensaus420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (3)
Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 340 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |