Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Langostinos al cava


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan de margarine en de gesnipperde uien bakken, heel zachtjes tot dat ze glazig worden, garnalen pellen, koppen en schillen in de pan doen en mee bakken, dan de dragon cava en een snufje zout toevoegen en ongeveer 3 min. door bakken. Dit alles in een mixer doen en goed mixen tot dat op een pap lijkt dan door een zeef halen. In een pan de garnalen er in leggen en de saus erovereen gieten. Even zachtjes laten koken. Warm serveren met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit langostinos al cava recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven