Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne van de Zee recept
Lasagne van de Zee recept

Lasagne van de Zee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de ui met de worteltjes en de spekreepjes (ca. 7 minuten). Voeg de wijn en 3 deciliter water toe, strooi de inhoud van de zakjes sauspoeder erbij en alles al roerend aan de kook brengen. Schep de vis erdoor en kook alles nog 2 minuutjes door. Kook intussen de lasagne 5 minuten in ruim water met wat zout en giet ze af. Schep een kwart van de saus in een ingevette ovenschaal en verdeel er de lasagnevellen over. Ga zo door tot de saus op is (altijd met de saus eindigen). Bestrooi met de kaas. Zet de lasagne in een op 200°C voorverwarmde oven en laat de kaas in 1 5 minuten smelten en kleuren. Tip: Voor een iets pittiger variant, kun je de mozarella voor een pittigere kaassoort vervangen zoals bijvoorbeeld parmezaanse of gruyère

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne van de zee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven