Waterzooi van kabeljauw

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de in gelijke blokjes.
  2. Leg de , , jonge ajuintjes, , , en het in een mixer.
  3. Mix het heel fijn en passeer het in een zeef.
  4. Doe er en bij.
  5. Snijd de en de fijn.
  6. In een pan, laat 50 gram smelten en doe er de , en een beetje citroensap bij en laat 3 a 4 minuten sudderen.
  7. Doe er de bouillon op en de witte .
  8. Laat koken gedurende 25 minuten, daarna de erbij en 50 gram al kloppend met een klopper.
  9. Snijd de vis in 8 gelijke delen en kruid het, doe het in een pan met .
  10. Doe de bouillon over de vis en laat 5 min.
  11. koken.
  12. Doe kleine blokjes met je brood en maak er korstjes van.
  13. En dien op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • wit brood, visbouillon, wijn, spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood, visbouillon, wijn
  • boter, wit brood, visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in vinaigrette
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood en visbouillon
  • kabeljauwfilet en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
162 kcal
8%648 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Waterzooi van kabeljauw