Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light gekruide vis uit de oven recept
Light gekruide vis uit de oven recept

Light gekruide vis uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en laat ze met wat zout in 20 minuten koken. Giet ze af en laat ze afkoelen. Pel de uien en snipper ze. Fruit ze glazig in de hete olie, voeg de bevroren spinazie en 100 mililiter water toe. Laat de spinazie met het deksel op de pan ca. 10 minuten smoren. Roer hem af en toe door, breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de sneetjes brood, was en hak de kruiden. Vermeng ze met de toastkruimels en de parmezaan. Dep de vis droog en snijd hem in vier stukken. Besprenkel hem met het citroensap en bestrooi met zout. Snijd de aardappelen in plakken en breng ze op smaak met zout en peper. Leg de aardappelen en de spinazie in een grote ingevette ovenschaal. Schenk de bouillon erover en leg de vis erop. Verdeel het kruidenmengsel met 2 eetlepels boter over de vis. Bak de schotel ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.(elektrisch)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit light gekruide vis uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven