Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie recept
Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie recept

Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een grote steelpan op een laag vuur. Voeg de blokjes diepvriesspinazie toe en roer goed door. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Wrijf de vismedaillons in met zout en peper en besprenkel ze met het citroensap. Leg ze in het mengsel in de steelpan, deksel erop en laat het geheel ca. 12 min. op een zacht vuurtje garen. Neem de vis en de spinazie uit de pan en houd ze warm. Laat het kookvocht in de pan. Voeg de mascarpone toe aan het kookvocht en breng al roeren kort aan de kook. Verdeel de spinazie over 4 voorverwarmde borden en leg hierop telkens 1 medaillon zalm en 1 medaillon kabeljauw. Overgiet met een beetje saus. Serveer hierbij gebakken rösti en een droge, witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven