Allergie informatie: Mossel Crostini
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo gekookte mosselen
- mosselgroenten
- 1 stokbrood
- olijfolie
- 1 rijpe mango
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 1 eetlepel fijngehakt korianderblad
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel gembersiroop
- vergemalen peper
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Basilicum tomatencrostini
Met crostini, tomaten en basilicum uit Nederland
12 porties - 5 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Mossel pannetje
Met mosselen, roerbakgroente en prei uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - ma-griet - Mossel potje
Met mosselen, bleekselderij en mais uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - ingridbooms - Crostini met appel en ui
Met baquette, appels en rode uien uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mossel crostini
- Allergieen informatie