Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaars met spek en tomatensaus recept
Nijlbaars met spek en tomatensaus recept

Nijlbaars met spek en tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de nijlbaarsfilets zo nodig ontdooien en op kamertemperatuur komen.
Bestrijk ze met de mosterd en verpak de stukken vis in de plakken spek die elkaar licht moeten overlappen omdat het spek in de oven krimpt.
Leg de ingepakte stukken vis met de speknaad naar beneden in een passend en licht met olie bestreken ovenschaaltje.
Maak de ui en de knoflook schoon en snipper deze fijn.
Verwarm de oven voor op 200 C.
Zet de vis 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat nog kort buiten de oven nagaren.
Verhit intussen de olie in een steelpannetje en laat de ui glazig fruiten.
Laat de knoflook kort mee fruiten.
Roer er de tomatensaus door en laat kort doorwarmen.
Breng de saus zo nodig pittig op smaak met wat zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaars met spek en tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven