Kerrierijst met doperwten en nijlbaars

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in hele dunne ringetjes.
    De vis in blokjes van ongeveer 3 cm snijden.
    De vis inwrijven met wat en enkele druppels - of limoensap en 5 minuten in laten trekken.
    Verhit de in een pan en fruit de knoflook, de en het pepertje met de ca. 2 minuten zachtjes aan.
    Voeg de ongekookte Surinaamse toe en ongeveer 3 minuten al omscheppend bakken.
    , , bouillontablet en 4 deciliter toevoegen.
    Met de deksel op de pan aan de kook brengen, dan 12 minuten zachtjes laten koken.
    Schep het geheel regelmatig om.
    De visblokjes erdoor roeren en nog 12 minuten zachtjes laten koken.
  2. Schep voorzichtig het geheel af en toe om.
    Intussen de grof hakken en in een koekenpan in ca. 1 minuut bruin roosteren.
    De en door het rijstmengsel scheppen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillontablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
484 kcal
24%1936 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
69 g.
26%276 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerrierijst met doperwten en nijlbaars