Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papillotte van zalm met Boursin recept
Papillotte van zalm met Boursin recept

Papillotte van zalm met Boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van het zilverpapier een bootje en giet daarin 2 a 3 centiliter witte wijn. Leg daarin de zalmfilet. Snijd de groenten in julienne en voeg bij de zalm toe naar believen. De champignons snijd je in blokjes en voeg je eveneens bij het geheel. Uiteindelijk doe je hierbij 2 eetlepels boursin bij en sluit je de papillotte. 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden C. Lekker met pasta!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit papillotte van zalm met boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Papillotte van zalm met Boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 2 recensies

  • Lijkt me heel lekker. Ik ga het zeker eens proberen!
    Tijgertje gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
  • Ziet er zeker lekker uit, ik ga het zeker eens proberen!
    Tijgertje gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven