Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozemarijnaardappetjes met zalm recept
Rozemarijnaardappetjes met zalm recept

Rozemarijnaardappetjes met zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil aardappelen zoveel als nodig en snijd het in partjes. Deze ongeveer 3 min. koken. Afgieten en afspoelen met koud water. In een kom de aardappelen mengen met olijfolie, uitgeperste knoflook, fijngemaakte rozemarijn en grof zeezout. Doe dit alles in een vuurvast schaal en laat het garen in een warme oven in ongeveer 52.5 minuten. De zalmstukjes kruiden met de zalmkruiden en ongeveer 4 minuten bakken in roomboter in de koekenpan. Neem een paar bakjes selderijsalade uit de koeling van de supermarkt en meng deze met partjes mandarijn, stukjes ananas, rozijnen en fijngehakte walnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozemarijnaardappetjes met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven