Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise viskoekjes met komkommer recept
Thaise viskoekjes met komkommer recept

Thaise viskoekjes met komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika, knoflook en gember grof snijden en samen met de mootjes zalmfilet, kokosroom, chilisaus en ei in de blender doen, grof malen. Zout naar smaak toevoegen. Als het mengsel te slap is kokosschaafsel toevoegen. Ondertussen de sjalotten en koriander fijn hakken. Het geheel samenvoegen en door elkaar scheppen. Van het mengsel ballen maken en deze door de bloem halen en afkloppen. Om en om frituren in een bakpan met een laagje olie en vervolgens de afgeplatte bollen in een vuurvaste schaal leggen en gedurende 15 minuten in een 200 graden C. voorverwarmde oven houden. Opmaak: Een viskoekje op een kleine schaal leggen, komkommerschijfjes eromheen, en sweet chili gebruiken om de schotel af te maken.

Serveersuggesties

Voor de saus kan ook mijn saus voor de Foe Yong Hay gebruikt worden.(niet pittig).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thaise viskoekjes met komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven