Thaise viskoekjes met komkommer
- Herkomst Thailand
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hfbrons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Oven
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- , knoflook en grof snijden en samen met de mootjes zalmfilet, , en in de blender doen, grof malen.
- naar smaak toevoegen.
- Als het mengsel te slap is kokosschaafsel toevoegen.
- Ondertussen de sjalotten en fijn hakken.
- Het geheel samenvoegen en door elkaar scheppen.
- Van het mengsel ballen maken en deze door de halen en afkloppen.
- Om en om frituren in een bakpan met een laagje olie en vervolgens de afgeplatte bollen in een vuurvaste schaal leggen en gedurende 10-20 minuten in een 200 graden C.
- voorverwarmde oven houden.
- Opmaak:
- Een viskoekje op een kleine schaal leggen, komkommerschijfjes eromheen, en sweet chili gebruiken om de schotel af te maken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Viskoekjes420m
-
Recept
Viskoekjes445m
-
Recept
Thaise mosselen425m
-
Recept
Tompouce van komkommer en gerookte zalm410m
-
Recept
Thaise Viscurry430m
-
Recept
Thaise mosselen410m
Variaties op Thaise viskoekjes met komkommer
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Thaise viskoekjes met komkommerdip | 1 | Warm |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 235 kcal | 11% | 940 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |