Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnrol recept
Tonijnrol recept

Tonijnrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 6 grote bladen van de savooiekool en kook ze tot een paar minuten in ruim water met zout. Week het brood in melk en knijp het uit. Snijd de tonijn en peterselie klein, doe tonijn, peterselie, brood in de keukenmachine samen met 1 ei, peper en zout. Laat goed mengen maar niet te fijn worden. Spreid de koolbladen zodanig dat er een rol kan worden gevormd, laat de bladen elkaar overlappen, leg hierop de gerookte zalm en vervolgens de tonijnmassa. Bind dit op als een rollade, laat deze rol 1 uurtje in de koelkast opstijven. Schil, was en maak schoon de winterwortel, selderijknol, ui en tomaten. Snijd alles in dobbelsteentjes. Snijd de knoflook fijn. Doe een flinke scheut olijfolie in een braadpan en doe hier de groenten bij met knoflook. Laat dit even aanbraden en blus dit of met groentebouillon. Zout en peper toevoegen, even doorroeren en op dit groentemengsel de rollade leggen. Laat 35 minuten zachtjes sudderen. Verwijder het rolladetouw, snijd de rol in plakken, doe het groentemengsel op een platte schaal en leg hierop de tonijn plakken.

Allergenen Informatie

Voor dit tonijnrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven