Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Udang Tjabe Peteh recept
Udang Tjabe Peteh recept

Udang Tjabe Peteh


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak in een pannetje op laag vuur een saus van pepers, ui, tomaat chilisaus en djeroekpoeroetblad en doe er, wanneer deze gaar is, de petehbonen bij. Sudder de saus 5 minuten, doe er de garnalen bij en sudder de garnalen op laag vuur roze en gaar. Doe het geheel in een platte serveerschaal en dien het op bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit udang tjabe peteh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven