Mie Goreng Udang (mie met tijger garnalen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bak , knoflook en in de olie.
Voeg daaraan de garnalen en de shiitake toe en bak tot de garnalen
bijna gaar zijn.
Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de verpakking.
Voeg en toe en bak even mee.
Voeg een scheutje , en een beetje toe.
Proef en voeg als nodig toe.
Snijd de bosuitjes grof en voeg die samen met de taugé toe en bak tot de taugé warm maar niet te gaar is.
Opdienen met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan mangut udang (garnalen en vis in een kokosmelksausje)445m
-
Recept
Udang Cuka (garnalen in azijnsaus)450m
-
Recept
Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)445m
-
Recept
Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)445m
-
Recept
Sambal Goreng Udang Peteh415m
-
Recept
Udang Bandung (milde grote garnalen)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- arachide olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachide olie
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tijgergarnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- arachide olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 825 kcal | 41% | 3300 kcal |
Vetten | 112 g. | 161% | 448 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 133 g. | 51% | 532 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |