Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese vissoep recept
Vietnamese vissoep recept

Vietnamese vissoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de ui en de venkel in dunne ringen. De knoflook in kleine stukjes hakken. Doe vervolgens de olie in de pan en laat deze even heet worden. Bak hierin de ui, de venkel en de knoflook totdat de ui glazig wordt. Blus met het potje visbouillon en snijd de ontvelde tomaten klein. Voeg deze samen met het sap aan de soep en breng weer aan de kook. Voeg nu de blokjes visbouillon toe en 1,5 liter kokend water. Snijd de paprika in stukjes en snijd de bosuitjes in fijne ringen. Voeg deze samen met een pakje grofgesneden soepgroente toe aan de soep. Deze weer aan de kook laten komen. Snijd de pangiusfilet in vierkante blokjes van ca 1 bij 1 cm en voeg deze ook aan de soep toe en breng weer aan de kook. Laat het geheel nu een half uur sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven