Vissoep uit Italië (Maaltijdsoep)
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Vissoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van fransdegroot
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Verdeel de vis in grove stukken.
- Hak de knoflook, peterselie en gedroogde fijn en fruit het mengsel licht in de hete .
- Voeg de , wijn en erbij en laat de soep ongeveer 5 minuten doorkoken.
- Doe de gewassen erbij en laat die opengaan.
- Voeg daarna de stukken vis en gamalen toe en laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken.
- Rooster intussen de sneetjes brood, halveer ze en wrijf ze in met een doorgesneden .
- Schep de soep op het brood in de borden.
- Je kunt natuurlijk ook het brood weglaten en Italiaans brood erbij serveren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon en bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en bruin brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon en bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en bruin brood
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 226 kcal | 11% | 904 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |