Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel met amandelen 1 recept
Vis Forel met amandelen 1 recept

Vis Forel met amandelen 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de forellen onder stromend koud water en dep ze droog met keukenpapier. Haal de met zout en peper bestrooide forel door de bloem en schut er het overtollige bloem af. Bak de forellen in de helft van de boter in ca. 13.5 min. goudbruin en gaar. Laat intussen de rest van de boter in een pannentje smelten en laat hierin de amandelen goudbruin worden. Strooi de amandelen over de forel en serveer met citroenschijfjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel met amandelen 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven