Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel met champignons recept
Vis Forel met champignons recept

Vis Forel met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


De forel wassen onder koud stromend water en droogdeppen met keukenpapier. Kruid met peper en zout en bestuif hem met bloem. Verhit 50 gram bloem in een koekepan en bak de forel zachtjes in ca. 15 min. aan een kant. Draai hem voorzichtig om en laat ook de andere kant ca. 8 min. bakken tot hij bijna gaar is. Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes, strooi er zout en peper over. Laat in een steelpan 20 gram boter smelten en bak daarin de champignons, gesnipperde sjalot en de gehakte peterselie. Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Beboter een vuurvaste schaal waar de vis in zijn geheel in past, maak daarin een bedje van de champignons en giet het kookvocht daarbij. Neem de forel voorzichtig uit de pan en leg hem op de champignons. Strooi er paneermeel over en schenk er het bakvet van de forel over. Zet de schaal onder de griil ca. 6 min. tot de forel gaar en goudbruin van kleur is. Zeef het bakvet en serveer dat bij de forel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven