Vis Forel in folie pakketjes
- Herkomst Griekenland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Bakplaat
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Voorbereiding 20 min.:
- In zeef onder koud stromend water afspoelen en uit laten lekken.
- pellen en in dunne plakjes snijden.
- De venkel schoonmaken en halveren, wassen en in dunne plakjes snijden.
- dik schillen en in partjes verdelen, vocht opvangen.
- Filet in de lengte halveren.
- Op aanrecht het aluminiumfolie uitspreiden, randen omhoog vouwen.
- , , en venkel over het midden van de folie verdelen.
- met en .
- Sinaasappelsap en erbij schenken.
- Helft over verdelen.
- Forel daarop leggen en daarop rest .
- Folie rond vulling naar boven vouwen en tot pakketjes dichtvouwen.
- Mag geen stoom kunnen ontsnappen.
- Tot gebruik in de koelkast leggen.
- Bereiding 30 min.:
- Oven voorwarmen op 200 graden C.
- Pakketjes op de bakplaat leggen in het midden van de oven en in ca. 20-25 min.
- gaar laten worden.
- Pakketjes op 2 borden leggen en serveren met gepofte aardappel.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 66 kcal | 3% | 132 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |