Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visburgers recept
Visburgers recept

Visburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de nijlbaarsfilets zeer fijn met een scherp mes tot een mooi visgehakt.
Roer het eiwit erdoor.
Laat de olijven uitlekken en snijd deze in dunne plakjes.
Hak de gewassen en droog geslagen peterselie fijn en meng deze met zout, peper, paprika en kerrie door het visgehakt.
Maak er 8 ballen van het gehakt en druk deze plat.
Verwarm de oven voor op 200C.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de visburgers 4 minuten per kant.
Bak daarna het ontbijtspek uit in dezelfde boter.
Rooster de sneetjes brood. Dep de gewassen sla droog en leg de blaadjes op het brood.
Leg het spek op de sla.
Leg de kaas op de visburgers, zet ze 5 minuten in de oven en schep ze op het spek.
Garneer de visburgers met de olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven