Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viscurry recept
Viscurry recept

Viscurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de boemboe en knoflook 2 min.
Voeg de ui toe en bak dit 4 min mee.
Voeg de spinazie en kokosmelk toe en laat het 10 min op middelhoog vuur pruttelen.
Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat dit 10 min op laag vuur gaar worden.
Snij de koriander fijn en schep het door de curry.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit viscurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven