Viscurry
- Herkomst India
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van foreignaffairs
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de groenten in kleine stukjes.
- Met name de moet klein.
- Bak de groenten en de in een grote wok, alles behalve de tomaat.
- Zet water op voor de of doe de naan in de oven.
- De naan kan ook in de broodrooster.
- In dat geval hoeft het pas helemaal op het einde.
- Voeg een flinke scheut water en 4 grote eetlepels paste toe aan de groente in de wok.
- Laat zeker 10 minuten koken met deksel erop.
- Voeg (naar smaak) de toe aan de groentemix en leg de bevroren vis er bovenop.
- Doe de deksel er weer op en laat sudderen tot de vis ontdooid is.
- Roer alles goed door elkaar heen.
- Voeg op het laatst de tomaat toe en roer goed door.
- Kook in de tussentijd de en/of bak het naanbrood.
- Breng de en de op smaak met zout en peper.
- Serveer de en de naan naast de (dus niet de door de mengen).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Thaise Viscurry430m
-
Recept
Viscurry430m
-
Recept
Viscurry met kokos en tomaten445m
Variaties op Viscurry
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Thaise Viscurry | 2 | Vis en schaaldieren |
Viscurry anders | 1 | Vis en schaaldieren |
Viscurry met kokos en tomaten | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 39 kcal | 1% | 312 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |