Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visfilet in papillotte recept
Visfilet in papillotte recept

Visfilet in papillotte


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wortel, ui, snijboontjes, paprika en preien julienne snijden en in weinig olie langzaam pocheren. Ongeveer 15 min. Oven voorverwarmen op 200ºC. Op groot vel aluminiumfolie in het midden 6 plakken courgette leggen, daarop de gepocheerde groente leggen. Daarop de visfilet, wat zout erop, wat olie en een scheutje witte wijn. Van de aluminiumfolie een goed gesloten pakketje maken. Ong. 15 min. (afhankelijk van de soort vis) op de bakplaat in het midden van de oven gaar stoven. Asperges en ajo tierno (in stukken gesneden) grillen. Vispakketjes op groot bord leggen, het midden helemaal weg knippen. Aan de ene kant de asperges leggen aan de andere de ajo tierno.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit visfilet in papillotte recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven