Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep bouillabaise van de mediteranee recept
Vissoep bouillabaise van de mediteranee recept

Vissoep bouillabaise van de mediteranee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de groente en de vis schoon en doe alles in een grote pan, ook de vis. De schelvis na een kwartiertje koken toevoegen. Houd voor de garnering een paar takjes peterselie apart.
Als de vis gaar is,schep deze dan met een schuimspaan uit de bouillon en leg het op een bord. Daarna de soep afgieten in een vergiet en het vocht opvangen in een tweede pan. Voeg hier de saffraan aan toe, kook alles nog even op en laat het een beetje indampen. Proef met een stukje brood of de soep op smaak is. Vlak voor het opdienen doe je de vis weer in de pan. De groente en kruiden kun je scheiden, haal de kruidnagels en de laurierbladen weg. Zet de staafmixer erop en gebruik deze puree als garnering op het stokbrood. Garneer de soep met blaadjes peterselie.

Serveersuggesties

Serveer met stokbrood en gebruik de puree als smeersel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep bouillabaise van de mediteranee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven