Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witvisfilet met tomatentagliatelle recept
Witvisfilet met tomatentagliatelle recept

Witvisfilet met tomatentagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in 1 eetlepel olie. Voeg de tomaten, 125 milliliter water en het bouilonblokje toe en breng aan de kook. Breng op smaak. Kook intussen de tagiatelle volgens aanwijzing op de verpakking en giet af. Meng de saus met de pasta. Doe in een ingevette ovenschaal. Dep de vis droog en bak hem 2 minuten aan beide kanten in de hete olie kort aan. Breng op smaak en leg op de pasta. Was de peterselie en hak hem fijn. Smelt de boter en meng met de peterselie, de paneermeel, de marjoraan en de kaas. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verdeel het paneermeel over de vis en bak het geheel 15 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witvisfilet met tomatentagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven