Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met venkel uit de oven recept
Zalm met venkel uit de oven recept

Zalm met venkel uit de oven


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 180 graden celsius.

De venkel ontdoen van de onderkant en blaadjes en in blokjes snijden. Venkel 7 minuten koken.
De boter smelten in een pan en de fijngehakte knoflook heel even bakken. Olijven in ringetjes snijden en toevoegen.
Tomaten ontvellen en in kleine blokjes snijden en toevoegen.
Gekookte venkel toevoegen.
Oregano en peper toevoegen.

De zalmfilet op de bodem van een ovenschaal leggen en hierover het venkelmengsel leggen. De knoflookboter eroverheen gieten. Daarna de parmezaanse kaas erover strooien en 17.5 minuten in de oven (180 graden celsius) zetten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met venkel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven