Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels en kook ze in water met wat .
  2. Was de en de peterselie.
  3. Pluk de blaadjes van de takjes en hak ze fijn.
  4. Leg wat peterselie aan de kant.
  5. Roer de overige peterselie, de helft van de , de kwark, de zure en de door elkaar.
  6. Breng op smaak met en .
    Pel en snipper de knoflook.
  7. Was de en rasp de schil eraf.
  8. Meng de knoflook en de geraspte citroenschil door de .
    Dep de zalm droog en snijd hem in 4 stukken.
  9. Verdeel de zalm over de stukken vetvrijpapier.
  10. Verdeel over elk stuk 1 eetlepel en het citroenmelissemengsel.
  11. Breng op smaak met en .
    Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
    Vouw de zijkanten van het papier dicht en bind vast met keukengaren.
  12. Leg de zalmpakketjes op een bakplaat.
  13. Bak ze 15-20 minuten in de oven.
    Giet de af en schil ze.
  14. Smelt de in de pan en wentel de aardappels door de .
  15. Breng op smaak met en bestrooi met de overige peterselie.
    Serveer de zalm op het papier met de aardappels en de kruidenroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark, room, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark, room, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
507 kcal
25%2028 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmpakketjes met verse kruiden uit de oven