Nijlbaars met kruiden uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm als eerste de oven voor op een temperatuur van 180 graden.
    Snij de nijlbaars in 4 gelijke stukken.
    Maak de ’s schoon en snij deze in dunne reepjes.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringen.
    Was de en peterselie en hak dit zeer fijn.
    Pers de uit en bewaar het vocht.
    Snij de in partjes.
    Doe in een pan 1 eetlepel en fruit hierin de paprikareepjes en de uienringen.
    Voeg wat zoet en toe ( hoeveelheid is persoonlijk wat betreft smaak )
    Neem nu 4 stukken aluminiumfolie van ongeveer 30x30 cm.
    Leg als eerste de en uien mengsel op de aluminiumfolie
    Daarna leg je de stukken nijlbaars op het groenten mengsel
    Vervolgens meng je de peterselie, sap van de , , knoflook, kerriepoeder en de overgebleven goed door elkaar
    Schep vervolgens dit mengsel van kruiden op de stukken nijlbaars.
    Maak nu een pakketje van het geheel door de aluminiumfolie goed dicht te vouwen aan de bovenkant.
    Dit pakketje gaat nu voor 20 minuten in de oven zodat de vis en de groenten mooi gaar kan worden.
    Kook in deze tijd de goed gaar met wat .
    Als de vis klaar is voeg je wat gekookte toe aan het geheel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
152 kcal
7%608 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nijlbaars met kruiden uit de oven